زبان ها
 

خدمات ویزا

invitation-letter

دعوتنامه

اگر در نظر دارید، والدین، اعضای فامیل و یا حتی دوستان خود را برای یک دیدار کوتاه به کانادا دعوت کنید، با ما تماس بگیرید تا از دعوتنامه ویژه ما بهره مند شوید. ما همچنین گواهی رسمی امضای شما را بدون دریافت هزینه، صادر می کنیم.

ویزای توریستی

اگر مایل به دیدار اعضای خانواده خود در کانادا هستید و یا می خواهید برای یک سفر توریستی، به این کشور عزیمت کنید، حتما با ما تماس بگیرید.
اگر چه تصمیم گیری در خصوص صدور ویزای توریستی، در اختیار افسر مهاجرت سفارت کانادا است، اما فرم هایی که بصورت حرفه ای تنظیم و مدارک مورد نیاز نیز به دقت تهیه شده باشند، می تواند در جلب نظر افسر مهاجرت مؤثر باشد.
برای انجام امور نوشتاری مربوط به درخواست صدور ویزای توریستی، با ما تماس حاصل نمایید.

Canadian_Flag_w_Parliament_-Canadian_Tourism_Commi

ویزای تجاری

اگر به دنبال دیدار از کانادا و بررسی وضعیت تجاری و سرمایه گذاری آن هستید و یا قصد شرکت در سمینارهای فنی، پزشکی را دارید، و یا مایلید با ایجاد ارتباط با بخش های تجاری این کشور، شخصا اطلاعات مورد نیازتان را تهیه کنید، حتما با ما مشورت کنید.
توجه داشته باشید، تصمیم گیری صدور ویزای تجاری، در اختیار افسر مهاجرت سفارت کانادا است
فرم ارتباط با ما را تکمیل نمایید و به ما بگویید چگونه می توانیم شما را کمک کنیم.

سوپر ویزا

این ویزا، برای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ های مهاجران مقیم کانادا و یا شهروندان این کشور، صادر می شود.
مدت اعتبار ویزا، 10 سال و متناسب با اعتبار گذرنامه شخص متقاضی خواهد بود.
با این حال متقاضیان، خود مسئول تهیه بیمه درمانی خودشان هستند.
با ما تماس بگیرید تا در خصوص نحوه تکمیل فرم های درخواست و تهیه مدارک مورد نیاز، شما را یاری کنیم.

visa-fa-hover
work-fa-hover

ویزای کار

اگر شما قبلا فرصت شغلی مورد نظرتان را از یک کارفرمای کانادایی دریافت کرده و اکنون به دنبال تهیه ویزای کار هستید، با ما تماس بگیرید تا ما بتوانیم در سریع ترین زمان ممکن به شما کمک کنیم.