زبان ها
 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در کانادا

 

سازمان مهاجرت و اقامت کانادا به منظور ارتقاء سطح اقتصادی و استخدام نیروی کار در این کشور، برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را تشکیل داده است. این برنامه با هدف جذب افراد موفق در زمینه های مختلف شغلی و همچنین افراد با توانایی های مدیریتی بالا به اجرا در آمده است.

در قالب این برنامه شما یا خانواده تان به عنوان یک مهاجر سرمایه گذار، می توانید ویزای اقامت دایمی کانادا را با سرمایه گذاری مبلغ  800،000 (دلار کانادایی) در این کشور به مدت 5 سال دریافت نمائید. این مبلغ سرمایه گذاری شده، توسط دولت کانادا تضمین گردیده و در پایان 5 سال به طور کامل و البته بدون محاسبه سود، بازپرداخت خواهد شد.

جهت اقدام برای این برنامه، فرد متقاضی نیاز به داشتن حداقل دو سال سابقه مدیریتی، و یا مالکیت یک بیزنس، شراکت یا داشتن سهام در مدت 5 سال گذشته به امضمام داشتن دارایی حداقل 1،600،000 دلار کانادا می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و یا جزئیات این برنامه با مشاورین با تجربه ما تماس حاصل فرمائید.

تجربه و دانش ما در قوانین مهاجرتی کانادا به بسیاری از متقاضیان کمک کرده تا زندگی جدید خود را با موفقیت در کانادا آغاز کنند.