زبان ها
 

خدمات مهاجرتی

invest-fa-hover

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

 دولت های فدرال و کبک دارای ملاکهای مشابهی برای پذیرش متقاضیان دارای مالکیت کسب و کار و یا تجربه مدیریتی هستند. باضافه میزان مشخصی از دارایی ها که بصورت قانونی حاصل شده باشد.
شما می توانید با داشتن دست کم دو سال سابقه مدیریتی طی پنج سال گذشته ( با مدیریت حداقل 5 نفر) و دارایی 1،600،000 دلار کانادا، واجد شرایط مهاجرت در این گروه باشید.
پس از تایید ، شما لازم است مبلغ 800،000 دلار، برای یک دوره 5 ساله پرداخت نمایید و سپس عین سپرده بدون بهره به شما بازگردانده می شود. اکثر متقاضیان ترجیح می دهند از وام بانکی جهت تهیه مبلغ سرمایه گذاری استفاده کنند. سود این وام قبل از سرمایه گذاری از متقاضی دریافت خواهد شد. سازمان مشاوران پارس نشنال یک شرکت پیشرو در زمینه جذب مهاجران سرمایه گذار با درصد بالای موفقیت است. ما با اختصاص وقت و تخصص اعضای تیم خود،  تمام تلاش خود را برای گرفتن نتیجه مثبت بکار می گیریم.
لطفا با ما تماس بگیرید تا درباره روش های موجود سرمایه گذاری برای شما، با هم گفت وگو کنیم.

اکسپرس انتری (فدرال) EXPRESS ENTRY

 از ژانویه 2015 وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا سیستم امتیاز بندی جدیدی را جهت جذب متخصصین به اجرا گذاشته است. بر اساس این سیستم متقاضی با کسب 300 امتیاز از 1200 امتیاز موجود میتواند در مدت 6 ماه یا کمتر اقامت دائم کانادا را دریافت کند. اولویت با آندسته از متقاضیانی است که دارای پیشنهاد رسمی دعوت بکار باشند. توصیه میکنیم فرم ارزشیابی ما را تکمیل کنید تا از مشاوره های تخصصی ما برای کسب موفقیت خود، بهره مند گردید.
ما با اعتبار 15 سال تجربه در برنامه های مهاجرت کانادا، ، صدها متقاضی را در امر مهاجرت به کانادا و یافتن شغل یا ادامه تحصیل، یاری نموده ایم

express-fa-hover
family-fa-hover

مهاجرت از طریق اسپانسرشیپ

اگر مایل به اسپانسر شدن همسر یا فرزندان خود هستید، بهتر است قبل از پر کردن فرم های درخواست، از تجربیات ما در این زمینه استفاده کنید.
در خصوص اسپانسر شدن همسر، وزارت مهاجرت، قانونی را بتصویب رسانده، که طی آن، زوج مورد نظر می بایست دست کم تا 2 سال پس از ورود همسر به کانادا، بصورت مزدوج، باقی بمانند.
این مقررات بمنظور مقابله با ازدواج های صوری ، جهت کسب اقامت کانادا اتخاذ شده .
همچنین برای اسپانسر شدن فرزندان خود نیز، حتما از تجربیات ما بهره مند شوید.

مهاجرت از طریق تجربه کانادایی

قبل از تقاضای اخذ اقامت دائم در گروه تجربه کانادایی ، پیشنهاد می کنیم حتما با ما مشورت کنید. به همین منظور توصیه می کنیم، ابتدا فرم ارزیابی ما را تکمیل کنید تا از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل کنید.
اگر شما یک سال سابقه کاری در زمینه ای مدیریتی، فنی یا حرفه ای داشته باشید، بشرط داشتن میزان لازم توانایی زبان انگلیسی، ممکن است واجد شرایط این گروه باشید.
با ما تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتری را در اختیار شما بگذاریم.

work-fa-hover

Federal Skilled Trade

اگر تصور می کنید که شما همه شرایط اعلام شده از سوی وزارت مهاجرت و شهروندی را برای قسمت skilled Trade worker حائز هستید، حتما فرم ارزیابی ما را تکمیل نمایید.
اگر دارای دانش کافی زبان انگلیسی یا فرانسه و دو سال سابقه کار کانادایی هستید. همچنین یک اعلام نیاز کاری از یک کارفرما بوده یا مجوز کار صادر شده از سوی استان را دارا هستید، پس شما می توانید برای این گروه تقاضا نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا فرم ارتباط با ما را پر کنید، در اولین فرصت با شما تماس می گیریم.

مهاجرت استانی

هر یک از استان های کانادا، دارای شرایط مخصوصی برای پذیرش متقاضیان مهاجرت هستند که می تواند مربوط به میزان دارایی او، سوابق مدیریتی، مدرک تحصیلی، سن و غیره باشد.

لطفا فرم ارزیابی ما را پر کنید تا بشما بگوییم، شرایط شما با کدام یک از استان ها تطابق نزدیک تری دارد.
ما صدها متقاضی تجاری را یاری کرده ایم، تا اقامت دائم یکی از استان های کانادا را اخذ کرده و در این کشور، زندگی جدیدی را آغاز کنند.
با ما تماس بگیرید تا درباره شرایط شما گفت و گو کنیم.

visa-hover